maanantai 10. helmikuuta 2014

Yleisön pyynnöstä...

tai paremminkin painostuksesta nyt sitten kokeilen tätäkin :) 

Blogin nimi tulee tietty tuosta harrastuksesta. Lasten syntymäpäiväkakkujen tekemisestä se alkoi ja veljeni lapset alkoivat kutsua minua kakku-tädiksi. Tuskin oikeaa nimeäni muistavatkaan? :D
 Niinhän se on, että kun antaa pikkusormen niin se vie koko käden... Eli itseäni saan "syyttää" siitä, että kakkujen aiheissa alkaa välillä "mopo karata käsistä". Olen aina kiltisti tehnyt kakut lasten toiveiden mukaan ja nyt lapset alkavat olla jo niin isoja, että keksivät mitä uskomattomampia aiheita kakkuihin. Ihan kaikkeen en minäkään pysty...

En siis ole mikään ammattileipuri, vaan itseoppinut kotileipuri. Rakkaudesta leipomiseen ja mielikuvituksesta... niistä nämä syntyy!

Minua on painostettu tähän blogin pitämiseen jo jonkun aikaa, joten kuvia ja jonkunlaisia reseptejäkin on varmaan tulossa kunhan opin nämä systeemit.
Ajattelin myös kirjoitella tänne muutenkin perheeni kuulumisia. Perheeseeni kuuluu mieheni Ari, pojat Ville 11v ja Kalle 10v sekä koirapojat: kk kettuterrieri Sasu ja kk mäyräkoira Remu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti